+Follow|Dashboard

I`m Not Perfect
entries

owner

linkies

scream

Hello , holla , my name is Eyka^^this is my new skin^^do follow

CREDIT

Template : AinaSyaza
Basecode : Nurul
Top button : Aina
Header/cursor: Una



Friday, 16 March 2012
@ 10:19 |



Hey korang , dah lama tak update entry baru kan ? Hihi sekarang aku nak update pasal sorang kawan baik aku ni! Nama dia NURALEEA SYAFINAS BINTI MOHD KASSIM <3 Harini BIRTHDAY dia lah weh! Sumpah aku rasa aku orang first wish kau kan sayangg ? Haha . K perasan! weh aleea! aku nak nyanyi untuk kau ni , dengar eh! Ehem-ehem! HAPPY BIRTHDAY TO YOU , HAPPY BIRTHDAY TO YOU , HAPPY BIRTHDAY TO ALEEA , HAPPY BIRTHDAY TO YOU :') Sayangg! aku harap kau happy dengan boyfriend kau tu . Ada apa-apa hal , terus bagi tahu aku . Kau jangan nak pendam dalam hati sorang-sorang k . Aku tak suka . Selama ni kau banyak tolong aku , baik dengan aku . So aku nak balas balikk apa yang kau dah happy kan aku selama ni! Aku SAYANG kau weh! Kita kawan dari TADIKA sampai sekarang SEKOLAH MENENGAH! Aku fikir kau lupa aku kan ? Rupanyaa takk . kau datang rumah aku , lepak sama-sama , makan sama-sama , tidur sama-sama . Aku HAPPY ada kawan baik macam kau sayangg! PLEASE! JANGAN TINGGALKAN AKU ! ILOVEYOUMORE YAYANG :*



? older posts / newer posts ?